popis

1).Dovezené ohrevu drôtu, zahrievanie rýchlo a rovnomerne kúrenie 2) Každá rúra časť môže byť individuálne riadená s samostatné nastavenie z hornej a dolnej tepla. 3) pred použitím vysokej triedy titanium nerezové dosky, luxusný vzhľad, viac húževnatý a odolný voči korózii, udržiava nízke teploty a je ľahko udržiavať v čistote. 4) komora je pomocou vysoko kvalitného oceľového plechu, aby sa zabránilo tepelným deformáciám počas dlhého času pečenia. 5) hlavné komponenty sú použité medzinárodných značiek, ktoré majú viac stabilnú kvalitu. 6) Pomocou prístrojového vybavenia panel alebo mikropočítačový ovládací panel. 7) Voliteľné: silné parné funkcie, kamenné dosky, atď.

parameter

Napätie: 220V/50Hz Výkon: 2500W Výkon: 20 kg/čas Čistá hmotnosť: 35Kg Visí kôš: 8 Veľkosť: 650*520*685 mm

Spôsob dopravy

1.Ak sa rozhodnete "predávajúci Spôsob dopravy", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky mora a dodať do vášho najbližšieho prístavu! - Ak CFR po mori, to znamená, že po príchode prístavu určenia, je kupujúci musieť zaplatiť cieľový port poplatky (napr. terminál manipulačné poplatky, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, ect), daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť si tovar sami. - Ak CFR po mori, potrebuje približne 10~60 dni, aby sa dospelo, rôzne krajiny s rôznymi čas doručenia.Ak chcete vedieť presný čas, prosím, kontaktujte nášho predajcu.irislee - Ak ste chooseCFR po mori, ale vaša krajina sa nachádza vo vnútrozemí, má transship počas prepravy, niekedy to musieť urobiť colné odbavenie v transship seaport 2, Ak sa rozhodnete, " Zo Vzduchu ", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky lietadlo a odovzdať najbližšiemu letisku!po príchode na letisko , kupujúci je potrebné zaplatiť daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť si tovar sami. - Ak je doprava lietadlom, nie je sledovacie číslo, ale to mať letecký nákladný list číslo (letecký nákladný list je vydaný lodnej dopravy, je prepravný doklad) - Ak je doprava letecky, je potrebné približne 4~10 dni, aby sa dospelo, rôzne krajiny s rôznymi čas doručenia.Ak chcete vedieť presný čas, prosím, kontaktujte nášho predajcu.irislee 3.-Ak sa rozhodnete "Express " pomôžeme vám zariadiť zásielky international express (ako DHL / TNT / FEDEX /ARAMEX, ECT) a priamo doručiť na vašu adresu (DVERÍ K dverám SLUŽBY)!Ak zásielku do express, po príchode , kupujúci iba v musieť zaplatiť daň a pomáhať lodnej dopravy vykonať colné odbavenie je ok.Xinxin

Značky: okuliare kurt kombajnov, bavlnená tkanina zlatý, šijací stroj 20 funkčné, mäso, kosti stroj, kuracie plucker stroj gumy, mriežka kukurica, hugong elektrické, modrý laserový rezací stroj, čína kukurica vytláčacie, pražiareň kávy kukyi.

  • Kapacita Práce Misa (Cup): 20 kg/čas
  • Výkon (W): 2500W
  • Čistá hmotnosť: 35KG
  • Číslo Modelu: HL-68
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Príslušenstvo: Zamykanie Veka
  • Funkcia: Miešanie
  • Výstup: 20 kg/čas
  • Napätie (V): 220V/50HZ
  • Veľkosť: 650*520*685mm
  • Certifikácia: ce
  • Názov Značky: LEWIAO

Recenzie (0)

Váš názor