EXV2080 LVDS/MINILVDS/4K-VBY1 HDMI TV Doske Tester Opravy Kráľa 2080 obrazovke doske integrované tester má dobrú znášanlivosť!Vstavaná ochrana okruhu, aby sa zabránilo čip spáliť!Podpora on-line aktualizácie!Silný!

Tento produkt je plne funkčná skúška nástroj pre údržbu testery.Nie len môžete vyskúšať 2K LVDS a 4K V-by-ONE LCD obrazovky alebo obrazovky moduly, ale aj test LVDS, V-by-ONE, MINILVDS signál, základné dosky, a integrovať viacero testovacích funkcií v jednom, s veľmi nákladovo efektívne.

Doske testovacej funkcie: Podpora LVDS2K signál doske a 4K-VBY1 doske test (trhová cena kmeňových LVDS+4K doske tester je viac ako 1500 yuan).To tiež priamo podporuje MINILVDS signál (základná doska s logikou ovládača, integrovaný displej kábel je 60P) štyri-v-jednom doske test.Nie je potrebné kúpiť špeciálny menič pre MINILVDS. (Trhová cena tohto osobitného MINILVDS converter je asi US$80).Podpora LeEco 4K doske test (s jedinečným LeEco režim).

Displej testovacej funkcie: Podpora LVDS signál (HD, SD) a 4K signálu LCD displej test, vrátane 120HZ dual-screen riadku obrazovky s nezávislými logic dosky a 4K dual-screen riadku obrazovky test. (V súčasnosti neexistuje žiadne tester na trhu, ktorá môže naozaj podpora 4K obrazovky a 120HZ dvojitá obrazovka line test.Trhová cena takýchto silný obrazovke tester je najmenej o 200 dolárov).

Parameter údaje:

Model: EXV2080

Názov: Obrazovke a doske integrované tester

Príkon: DC12V5A

Výstupné napätie: 5V/12V

Vstupný prúd: ≤3A

Výstupný signál typ: LVDS, V-by-ONE

Vstupný signál typ: LVDS, V-by-ONE, MINILVDS

Veľkosť obrazovky: 5 palcov

Externý displej rozhranie: HDMI

Shell veľkosť: 181 MM*119MM*32MM

Záručná doba: 1 rok

produkt výhody:

S jeho vlastnej prevádzke rozhranie, môžete si vybrať zodpovedajúce zobrazenie parametra výstupný signál s nahor, nadol, doľava, doprava a potvrdiť, a prevádzka je jednoduchá.Displej má kompletné parametre, široké pokrytie a silné kompatibility.V rovnakom čase, keď je signál výstup, na displeji sa zobrazí výstup obrazu, tak, že porovnanie a test sa viac intuitívne.

Pri testovaní TV doske, podrobné zobrazenie informácie o parametroch základná doska podľa testu budú zobrazené na pravej strane obrazovky pre komplexnejšie pochopenie.

Skratu ochrana, účinne chrániť trupu.Počas testu displeja, ak VLCD a GND sú skratuje, signál bude automaticky preruší a riadku bude zobrazená v spodnej časti displeja.

Poznámka pre skladovanie parametre: horný displej napätie je skratuje!Prosím, riešenie problému pred potvrdením výstupu!

Pri testovaní doske, podporuje zoomovanie detailné snímky, údaje sú zobrazené viac jasne, znaky na displeji môžu byť jasne videný, a externý displej je tiež podporované, tak, že veľký displej možno vidieť jasnejšie.

USB2.0 podporuje online upgrade funkciu, silnejší kompatibility, kontinuálne optimalizácia funkcie, a pohodlnejšie použitie.

Balenie Zoznam:

LVDS twisted pair *7

Hosť *1

Balenie Box*1

FFC ploché drôty*7

Adaptér doska *10

12v/5A, napájanie*1

Značky: lvds minilvds, základná doska lg led, tester, 50 inc tv, led televízor.

  • Číslo Modelu: EXV2080 doske tester
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Recenzie (3)

  • Anonymous
    2022-10-15 Nechajte Odpoveď
    • 5

    oK

  • Anonymous
    2022-11-05 Nechajte Odpoveď
    • 5

    Prístroj je dodávaný kuriérskou počas 21 dní (Moskovská oblasť). Sledovať počet bol len sledovať na stránke 17 skladieb. V momente, len som mal čas, aby prístroj zapojte do adaptéra a skontrolovať kompletnosť. Zatiaľ je všetko v poriadku, prípad nie je kovu, ale páči sa mi aj plastové. V budúcnosti budem študovať a snažiť dopĺňať recenziu.

  • Anonymous
    2022-08-17 Nechajte Odpoveď
    • 5

    Skvelé tester! Stavebnice zodpovedá deklarované (na fotografii v prípade, ale v dodací list-prípad nie je deklarované. Tak, že úplný súlad). Pre takéto cena v iných obchodoch nenašla. Overil som si to funguje od oboch hlavných a matice. Dva v jednom, a dokonca aj 4 K, že pre hlavné, že pre matice! A na hlavnom režime minilvds! Veľmi spokojný. Jeho peniaze rozhodne stojí za to! Veľmi dobrá voľba! Dodaný verziu softvéru pri práci v ponuke je viac rozšírené a pohodlnejšie než v recenziu, úplne anglicky hovoriacich krajinách, ako aj nápisy na prípad! Vo všeobecnosti, päť bodov sú určite! Mimochodom, dodávka bola realizovaná pred udaného dátumu, pri dodaní-okamžite a skladba bola napísaná úplne (tak, že márne starosti)! To je skutočný tester!

Váš názor